12.9.2016

Tuulikille sprintin Am-kultaa...
... ja Riitalle pronssia.
Myös Kirsi leimasi Am-mitalin (daamien kuvat arkiston aarteita).

Varsinais-Suomen aluemestaruuskilpailuista suunnistettiin sprintti sunnuntaina (11.9.) ja yö perjantaina (9.9.). Sekä Raisiosta että Sauvosta löytyi Am-mitalisijoituksia.

Raisiossa suunnistettiin kaksiosainen Mehiläinen-sprintti pyhänä niin, että aamupäivän osuus oli myös Varsinais-Suomen mestaruuskilpailu.

Vakka-Rastille kultaa suunnistivat Tuulikki Karru D35 ja Leo Koistinen H65.

Am-pronssille kilpailivat Roope Ruusuvuori H20, Riitta Hirvonen D45 ja Päivi Miettinen D50.

Erityisesti nuorten sarjoissa oli mukavasti rastilaisia, joiden Am-sijoitukset: H14 7. Lauri Hirvonen; D16 4. Matilda Kauha; D16 5. Senni Hirvonen; D14 5. Julia Suopajärvi; D14 8. Peppi Vuorela; D12 5. Elisa Pirilä.

Sijoitukset koko kilpailussa sekä myös yhteisajoissa tarkemmin kisan tulossivuilla: www.kokkens.fi/kilpailut/2016/sprintti/

Varsinais-Suomen yö Sauvossa

Lisäksi jo lauantaina löytyi yksi Varsinais-Suomen mestaruusmitali, yörastien pronssi, aika kaukaa Sauvosta. Kirsi Laine sijoittui hurjien kalliomäkien maastoissa kolmanneksi D55-sarjassa.