Vakka-talvirastit su 9.12 Saarnisto-Hiunjärven maastossa

9.12.2018 klo 11:00


Aika: su 9.12.2018 lähdöt klo 11-12

Kartta: Saarnisto, mittakaava 1:10000, käyräväli 2,5 m, kartoitus 1995/2001, korjauksia 2018

Lähtöpaikka: Saarniston kaukalo (kenttä/leikkipuisto), Tyllikuja 1 Uusikaupunki

P-paikkoja: Kaukalon vieressä (Tyllikuja), Satulinnan päiväkodin vieressä (Santtiontie) sekä Saarniston koulun P-paikka (Pajusuontie).

Pukeutuminen: Kaukalon vieressä oleva lämmitetty parakkipukukoppi on käytettävissä vaatteiden/kenkien vaihtoon ja säilytykseen.

Radat: Ratavaihtoehdot ovat 2.3 km, 3.4 km ja 5.5 km sekä maastopyöräilijöille suunnattu 5.8 km. Matkat linnuntietä mitattuna.

Ajanotto: Ajanottoon käytetään Emit-leimausta, järjestäjillä on myös vuokrakortteja. Ilman ajanottoa voi myös suunnistaa.

Maksut: Tapahtumassa kerätään karttamaksu, joka on 5 € yli 20-vuotiailta, myös vakkarastilaisilta. Maksu käteisellä tai liikuntaseteleillä. Vuokraemit 1 €, kadonneesta Emitistä 70 €.

Tulokset: Tulokset ja väliajat julkaistaan tapahtuman jälkeen näillä sivuilla Vakka-talvirastit -kansiossa.

Kielletyt alueet: Radat ovat osin taajama-alueella, yksityisille piha-alueille (kartassa oliivinvihreä väri) ei saa mennä.

Maastopyörärata: kartta ei ole varsinaisesti pyöräsuunnistukseen tehty (ajouria ei ole erikseen merkitty ajattavuuksien mukaan). Rata on tehty siten että rastilta toiselle pääsee ajamaan polkuja pitkin ja rastilla leimaus onnistuu myös pyörän päältä. Polulta poikkeaminen on sallittua. Kypärän käyttö on pakollista, teillä liikuttaessa on noudatettava liikennesääntöjä. Lisäohjeita pyöräsuunnistukseen. Jos mielenkiintoa löytyy pyöräsuunnistukseen, voidaan muutamia ratoja tehdä myöhemminkin.

Vastuut: jokainen suunnistaa omalla vastuulla ja suositellaan Kuntosuunnistajan vakuutusta

Maali: maali suljetaan 13:30, kaikkien (myös keskeyttäneiden) tulee ilmoittautua toimitsijoille suunnistuksen jälkeen

Lisätietoja: Kari Jalava 050 595 3232 kajalava(a)outlook.com