Keskimatkaa Kukkorasteilla ja erikoispitkää Peikkometsässä

25.6.2018

Käremäen Kukkokartta ja kunto B-rata.
Käremäen Kukkokartta ja kunto B-rata.
Heikki, H12TR
Heikki, H12TR
Päivi, D55.
Päivi, D55.
Kirsi, D60.
Kirsi, D60.
Maija oli ohituskaistalla Kukkorasteilla ja Peikkometsässä.
Maija oli ohituskaistalla Kukkorasteilla ja Peikkometsässä.

Juhannusviikon torstaina suunnistettiin perinteinen Jyskeen Kukkosuunnistus keskimatkoilla Laitilan Malvossa. Sunnuntaina oli ohjelmassa Varsinais-Suomen Am-erikoispitkät Perttelissä.

Vakkarastilaiset pärjäsivät oikein hyvin Kukkorasteilla (21.6.) Käremäen kartalla. Osanotto ei yltänyt viime vuoden innostukseen. Malvossa suunnisti 14 kilpailijaa ja 9 kiersi aika vaativia kuntorasteja.

Sarjansa voittivat Timo Helin H50, Riitta Hirvonen D45 ja Maija Verha D70. Kakkoseksi sijoittuivat Päivi Miettinen D50 ja Maaria Ritasalo D65. Kirsi Laine D60 suunnisti kolmanneksi.

Seuramme nuorista H16-sarjan Lauri Hirvonen suunnisti viidenneksi, D16-sarjan Peppi Vuorela kuudenneksi ja H12-tukireitin Heikki Hirvonen seitsemänneksi.

Mukavan kesäkilpailun muut tulokset ja rastiväliajat löytyvät Jyskeen nettisivuilta. Kukkosuunnistuksen sadekelissä pyyhittiin muistoista Jukolan tomut ja saatiin vihdoin siitepölytöntä happea keuhkoihin.

 

Varsinais-Suomen erikoispitkät matkat suunnistettiin Juhannuspäivän jälkeisenä sunnuntaina (24.6.) Salossa, Perttelin Varvojärvellä, edelleen hyvissä olosuhteissa.

- Peikkometsän teeman mukaisesti radat ovat pitkät ja rasteja on vähän, lupasi järjestäjäseuran Perttelin Peikkojen ratamestari Visa Koponen.

Maija Verha voitti D70-sarjan Am-kultaa 3.43 minuutin erolla seuraavaan. Naapuriseura Jyskeestä H60-sarjan Arto Virtalakin oli voittoisa.

H80-sarjassa Raimo Reunanen sijoittui viidenneksi, vartin verran kärkeä perässä.

H70-sarjassa Leo Koistinen oli kuudes viitisen minuuttia keulasta ja Koitto Verha yhdeksäs 15 minuuttia kärjestä.

Veijo V.