Valintoja ja VaRa-toimintaa 2019-

29.11.2018

VaRa järjestää kilpailuja, jolloin opaspaalu on kulmakunnan komein (tosin ehkä 2019 ei tarvita näin järeää versiota).
VaRa järjestää kilpailuja, jolloin opaspaalu on kulmakunnan komein (tosin ehkä 2019 ei tarvita näin järeää versiota).
Rakentajien SM:n 2019 ratamestarina toimii Koki, myös metsät haravoiden.
Rakentajien SM:n 2019 ratamestarina toimii Koki, myös metsät haravoiden.
Kirjailija-Matti on erinäisiä tunteja istunut tietokoneen ääressä, Erkki-teoksen parissa.
Kirjailija-Matti on erinäisiä tunteja istunut tietokoneen ääressä, Erkki-teoksen parissa.

Seuramme sääntömääräinen vaalikokous (28.11.) valitsi yhdistyksen puheenjohtajaksi kolmannelle kaudelleen Heli Jalavan. Kokouksessa tehtiin muitakin henkilövalintoja ja käsiteltiin tulevaa toimintaa.

"Vakka-Rasti tarjoaa haasteita ja elämyksiä järjestämällä suunnistus-, luonto- ja kuntoilutapahtumia kaikenikäisille ja -tasoisille harrastajille ympäri vuoden. Järjestämme vuosittain myös suunnistuskursseja uusille harrastajille ja mahdollisuuksien mukaan myös lajin jatkokursseja.

Kannustamme seuran jäseniä osallistumaan suunnistuskilpailuihin. Järjestämme suunnistuskilpailuja, muun muassa Rakentajien SM-kilpailut elokuussa vuonna 2019.

Tavoitteenamme on tuottaa iloa ja virkeyttä mahdollisimman monelle luonnosta nauttivalle. Annamme kaikille mahdollisuuden nauttia metsästä, jokaisen omalla tasollaan. Kunnonkohotus ja peruskestävyyden paraneminen tulevat usein tämän harrastuksen mukavina kylkiäisinä."

Suunnilleen noin tiivistettiin VaRa:n vahvistetussa toimintasuunnitelmassa. Myös seuran talousarvio hyväksyttiin ja henkilövalintoja tehtiin.

Puheenjohtajana jatkaa Heli Jalava. Hallitukseen kuuluvat myös jaostojen puheenjohtajat: Timo Penttilä (kilpasuunnistus), Hanna Vuorela (nuoriso), Riku Salminen (kuntorasti), Pentti Karru (kartoitus), Maaria Ritasalo (kunto-terveysliikunta) ja Veijo Viitanen (talous).

Hallituksen lisäjäseniksi valittiin Riitta Hirvonen, Pekka Lehtoruusu, Päivi Miettinen, Pirjo Nousiainen ja Minna Oikarinen. - Hallituksessa uusia jäseniä ovat Hanna, Pentti ja Pekka.

 

Kuusi jaostoa toiminnassa

Kilpasuunnistusjaosto: Timo Penttilä (pj.), Timo Helin, Pentti Karru ja Maija Verha.

Nuorisojaosto: Hanna Vuorela (pj.), Lauri, Senni ja Riitta Hirvonen, Enni Jalava, Matilda ja Mari Kauha, Cisse Tötterman-Lehikoinen, Tanja Nikusaari, Ari Suopajärvi ja Peppi Vuorela.

Kuntorastijaosto: Riku Salminen (pj.), Lea Kivelä, Leo Koistinen, Minna Oikarinen, Tiina Peltoniemi, Päivi Ruusuvuori ja Toni Toivonen.

Kartoitusjaosto: Pentti Karru (pj.), joka valtuutettiin valitsemaan jäsenet.

Kunto-terveysliikuntajaosto: Maaria Ritasalo (pj.), Päivi Miettinen ja Minna Oikarinen.

Talousjaosto: Veijo Viitanen (pj.).

Toiminnantarkastajat: Kaija Frilander ja Mika Ranta, varalla Mari Jalava ja Harri Salminen.

Jäsenmaksut säilyvät entisinä, uusien sääntöjen mukaista kannatusmaksua voi seuralle myös maksaa. Kokouksessa puhetta johti Koitto Verha.

Kokousesitelmänä kuultiin Matti Jalavan esitys uudesta Erkki Luntamo -kirjasta. Yhteisesti todettiin, että Erkin uskomattomaan 80 vuoden suunnistusuraan on monilla vielä matkaa, jäljellä muutamia rastivälejä!

Veijo V.