Tietoja toimitsijoille

 

Voit ilmoittautua toimitsijatehtäviin tästä linkistä.

 

 

Toimitsijoiden ja talkoolaisten aikataulua:

 

- Keskiviikkona 10.5.2017 klo 17 tarkistusjuoksut kilpailukeskuksesta.

Tarkistusjuoksut ovat avoimia vain seuran omille suunnistajille, jotka eivät osallistu kilpailuun.

Tarkistusjuoksuissa suunnistetaan yksitellen kaikki kilpailussa käytettävät radat, joille kartan saa keskuksesta. Kartta tulee palauttaa harjoituksen jälkeen.

Tarkistusjuoksuissa tarkistetaan rastilippujen oikea sijainti ja se, että rastirakenteet ovat ehjiä. Samoin huolellisesti tarkistetaan rastin koodin ja rastinmääritteen oikeellisuus. Rasteilla leimataan omalla emit-kortilla, joka puretaan heti suunnistuksen jälkeen.

 

- Perjantaina 12.5.2017 klo 17 kilpailukeskuksen rakennustalkoot.

Valmistellaan kilpailukeskus lopulliseen kuntoon ja tehdään rakenteiden viimeistelyt. Eri toiminnoissa voi olla myös omaa aikataulua. Näin esimerkiksi lähtöpaikan rakenteiden tekemisessä sekä ravintolan myyntituotteiden valmistamisessa.

 

- Lauantaina 13.5.2017 klo 9 toiminnot ovat valmiina vastaanottamaan vieraitamme. Aikataulu voi olla joiltain osin muukin, minkä vastuualueen johtaja sopii talkoolaistensa kanssa. Näin esimerkiksi pysäköinti. Kilpailun ensimmäiset lähdöt ovat klo 11.

Toimitsijoiden toivotaan kilpailupäivänä suosivan kimppakyytejä Kalannin Kahloisiin, jossa tarjolla on vain rajoitetusti parkkipaikkoja. Toimitsijoiden pysäköinnistä tarkempi ohje erikseen.

Kilpailupäivänä kaikkien vakkarastilaisten toivotaan pukeutuvan Vakka-Rastin seura-asuihin. Myös näin toivotamme vieraamme tervetulleiksi juhlarasteille.