GPS Orienteering

GPS Orienteering -ohjelmat ovat saatavissa vain Android älypuhelimiin. Ohjelmilla voit luoda radan MapAnt karttaan ja jakaa kartan ja radan muille Android -käyttäjille. Ohjelma laskaa automaattisesti matkan, väliajat ja loppujat aivain kuten EMIT -järjestelmä.

Lataa ilmainen GPS Orienteering Run älypuhelimeesi Google Play -kaupasta. Alla lyhyeet ohjeet ja esimerkkikartta ja -rata.

 

Testaaksesi GPS Orienteering Run -ohjelmaa lataa esim. koulukeskuksessa kiertävä rata koodilla rtypjr1w ja kartta koodilla btqpj9jv 

Kun olet lähellä lähtökolmiota klikkaa Courses -välilehdellä olevaa juoksijan kuvaa ja odota että GPS löytyy.

Kun GPS löytynyt ja olet valmis lähtöön mene lähtökolmioon ja kun olet riittävän lähellä kuuluu piippaukset ja ajanotto alkaa, ja näytölle vaihtuu 1. rasti merkki.

Kun olet n.10 m etäisyydellä rastipisteestä puhelin leimaa automaattisesti, piippaa muutaman kerran ja värisee ja ja näytölle vaihtuu 2. rastin merkki.

MAP -painikkeesta saat näkyviin karttapohjan ja radan.

Jos mielestäsi olet rastipisteellä ja puhelin ei ole automaattisesti leimannut, voit sen tehdä käsin klikkaamalla rastilippua.

Maalissa kuuluu pidempi piippaus ja ajanotto pysähtyy (ei rogainingissä). Uploadaa tuloksesi palvelimelle (kolme pistettä), ja halutessa saa muiden tulokset omaan kännykkääsi.