IRMA:n aloitusohjeita

 

IRMA:n osoite on https://irma.suunnistusliitto.fi

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä Suunnistusliiton toimistoon, sähköposti:  info (a) suunnistusliitto.fi

Tuosta osoitteesta avautuva näyttö on kaikille avoin sivu, kirjautuminen IRMA:an tapahtuu oikealla ylhäällä olevasta ”Kirjaudu IRMA:an” linkistä.

Seuraavassa on ohjeita IRMA:n käyttöön ottoon eri käyttäjätahoille.

Kaikki sisäänkirjautujat

- Käyttäjätunnus on lisenssinumero. Salasana on henkilötunnuksen loppuosan 4 viimeistä merkkiä, niillä joilla se on talletettu vanhaan järjestelmään. Niillä, joilla sitä ei ole tiedossa, mutta syntymäaika on vanhassa järjestelmässä, salasana on syntymäaika muodossa ppkkvv. Jos salasanaksi ei kelpaa kumpikaan mainituista, katso kohtaa ”Puuttuva salasana”.

- HUOM! Älä rekisteröi itseäsi uutena käyttäjänä, jos sinulla on jo lisenssinumero (se voi hyvin olla vaikket lisenssiä olisi maksanutkaan). Voit tarkistaa lisenssinumerosi IRMAn kirjautumiskohdassa painamalla Tarkista lisenssinumero. Rekisteröi itse uudelleen vain, jos sinulla ei ole ollenkaan lisenssinumeroa (lisäohjeita alla kohta "kokonaan puuttuva / uusi henkilö")

- Muuta salasanasi heti ensimmäisellä kirjautumiskerralla haluamaksesi (vasemmassa valikossa ”Käyttäjän tiedot” ja sieltä edelleen omien tietojen alta ”Muokkaa käyttäjää” ja ”Vaihda salasana”.

- Päivitä omat henkilötietosi (Käyttäjän tiedot -> Muokkaa käyttäjää). Päivitä erityisesti sähköpostiosoitteesi (käytä siinä @ merkkiä äläkä korvaa sitä muulla tavalla). Jos edustusseurasi on yhdistelmäseura (esim. Hiisirasti, Delta), valitse myös perusseurasi (esim. Köyliön Lallit, Hiidenkiertäjät). HUOM! Jos edustusseurasi on yhdistelmäseuran perusseura (esim. Hiidenkiertäjät, joka on Deltan perusseura), valitse edustusseuraksi suoraan tuo perusseura (esim. Hiidenkiertäjät).

-Vaikka olisit jokin seuran tai alueen toimihenkilö, ei osoite-, sähköposti- eikä puhelintietoasi näytetä seuran eikä alueen tietosivulla, ellet olet merkinnyt kyseisiä tietoja julkisiksi.

IRMA:n EMIT-tietojen tarkistus

Mikäli on joskus vaihtanut EMIT- korttia, niin on mahdollista että IRMA-järjestelmässä oleva EMIT-numero on väärä. Kilpailuissa käyvien onkin syytä tarkistaa oma EMIT-numeronsa IRMAsta. Se tapahtuu kohdasta "Omat tiedot" ja sieltä "Muokkaa käyttäjää". Jos huomaa, että numero on väärä, ja on ilmoittautunut kisoihin, joiden ilmoittautuminen on sulkeutunut, pitää IRMAN muutoksen lisäksi ilmoittaa muutoksesta kilpailun järjestäjälle. Tällä vältetään harmilliset hylsyt ja kilpailupäivän muutoksista aiheutuvat lisämaksut.