Leimaus 2014 Rovaniemellä

12.6.2014

Leimausleiri on joka vuosi järjestettävä suunnistusleiri, joka tänä vuonnna oli Rovaniemellä. Sinne osallistui 1400 ihmistä.

 Vakka-Rastista meiltä oli lähdössä 6 lasta ja 3aikuista. (Julia, Elsa, Senni, Laura, Jussi, Lauri, Riitta, Jyrki ja Ari)

 
Nousimme 2.6. illalla Turusta Rovaniemelle menevään yöjunaan. Kun se vaivalloinen yö oli ohi olimme jo Rovaniemellä.☺Rovaniemen asemalta meillä oli linja-autokyyti Ounasvaaralla sijaitsevaan Santa sport -urheiluopistoon.
 
Leimausleiri alkoi avajaisilla Lappi-areenalla.Avajaisissa oli itse leirin kummi Sami Jauhojärvi pitämässä puhetta. Harjoituksia oli yhteensä 6+leirikisa. Tulopäivän illalla oli yöttömän yön harjoitus, jossa oli yhteislähtö kolmessa aallossa. Kaikki harjoitusradat ja ratapaikat olivat mahtavia. Yksi oli Ounasvaaran huipulla, joku taas Ounasvaaran puolessa välissä ja joku Joulupukin pajakylässä ja Syväsenvaaralla jonka sisään on louhittu sisähuvipuisto.
 
Monessa kartassa oli 5 metrin käyrät, joissain taas 2,5 metrin käyrät. Tasoja oli yhteensä 6: RR, TR, TASO 1, TASO 2, TEHO JA PRO ryhmät.   
 
Säät suosivat leiriämme. Korkein näkemäni lämpöaste oli 34 astetta. Ja hienoja juttujakin nähtiin. Nähtiin metsässä porolauma, todella paljon naavaa, kynitty jäniksen käpälä, poron pipanoita yms.
 
Leirillä oli myös paljon oheistoimintaa. Oli keilausta, isäurheiluhallisa pelaaminen, ulkona oleminen/pelaaminen, geokätköilyä, leiridisco♪♫,frisbeegolffausta  ja salibandyturnaus yms.
 
Ruoka urheiluopistossa oli terveellistä ja hyvää.Aamiaiseksi oli aina puuroa, leipää ja joku hedelmä. Lounas oli ravitseva ja hyvänmakuinen.Päivällinenkin oli hyvä ja ravitseva. Iltapala piti noutaa ulkoa. Jokaiselle oli oma paperipussi joka sisälsi: mehun, täytetyn leivän, jugurttiaja hedelmän.        
 
 
 
Vuoden 2014 Leimaus-leiristä kirjoitti Lauri Hirvonen