Suomisport

Vakka-Rastin jäsen

Olemme seurassamme siirtymässä uuteen aikakauteen ja otamme käyttöömme Suomisportin, joka on koko urheiluyhteisön oma digitaalinen palvelu!

Suomisportin avulla varmistamme, että jäsenhallintamme on yhdistyslain mukaista ja tietoturva on kunnossa. Suomisportin kehityksestä vastaa Suomen Olympiakomitea.

Suomisport -sivustolla ei ole salasanaa, vaan saat kirjautumisen vahvistuskoodin sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Toimenpiteet – liity jäseneksi

Siirtymävaiheessa on hyvä ottaa huomioon, että vaikka olet jo seuran jäsen on sinun luotava tili Suomisportiin ja pyydettävä seuran jäsenyyttä. Olemme luoneet seuran sääntöjen mukaiset jäsenluokat palveluun, ja jäsenet itse hakevat oikean luokan jäsenyyttä klikkaamalla ko. jäsenluokan linkkiä.

(kirjaudu näistä linkeistä, vain kun liityt jäseneksi, muuten www.suomisport.fi)

 

Aikuisjäsen (35 €)

Nuorisojäsen (alle 20v, 20 €)

Kunniajäsen (0 €)

Perhejäsen, maksun maksava jäsen (70 €)

Perhejäsen, perheen muu jäsen

 

HUOM! Perhejäsenyys vain jos samassa taloudessa on enemmän kuin 2 jäsentä.Perhejäseniksi luokitellaan samassa taloudessa asuvat henkilöt. Perheestä ainoastaan yksi on maksun maksava jäsen. Esimerkiksi perheen toinen aikuinen on perheen muu jäsen. Perheen jokainen jäsen pitää erikseen lisätä Suomisportiin yllä olevasta linkistä. Perhejäsenyys on aina 70 € riippumatta perheen koosta. 

 

Jäsenmaksut maksettavaksi Suomisportissa

Jäseneksi hyväksymisen jälkeen jäsenmaksut maksetaan Suomisportin kautta (ohjevideo).

Maksamattomasta jäsenmaksusta tulee ilmoitus sähköpostiisi tai Suomisport-sovellukseen, jos sellaisen on asentanut puhelimeen.  Enää emme lähetä laskuja tai vastaanota jäsenmaksuja suoraan pankkitilille, vaan jäsen maksaa jäsenmaksun valitsemallaan maksutavalla (verkkopankki, pankki- tai luottokortti, MobilePay jne) Suomisportissa. Jatkossa jäsenmaksusta tulee automaattisesti vuoden alkupuolella ilmoitus sähköpostiisi.Vakka-Rasti ry:n jäsenmaksua ei voi maksaa liikuntaseteleillä.

Maksamalla jäsenmaksun saat jäsenedut käyttösi.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

 

 

Suosittelemme, että lataat älypuhelimeesi ilmaisen Suomisport - sovelluksen näistä linkeistä.

Saat puhelinsovellukseesi ilmoituksen mm. uusista seuran tiedotteista, näitä ilmoituksia ei web-sivuston kautta saa.