Ajankohtaista

Varsinais-Suomen alueen hiihtosuunnistuksen mestaruuskilpailu pidetään lauantaina 9.2. Kiukaisissa. Vuoden Am-avauksen kisamuotona on keskimatka.
Talven sprinttisuunnistuksissa on mahdollisuus pitää yllä tuntumaa suunnistamiseen nopeissa harjoituksissa. Kisoja on tammikuussakin tarjolla Turun tienoon ohella myös Satakunnan suunnalla.
Joulun pitkien pyhien aikana, hiihtolenkkien lomassa, lienee hyvää aikaa etsiä esiin Suunnistaja-lehden perinteisen valokuvasuunnistuksen rastit. Ne sijoittuvat nyt Mynämäen ja Nousiaisten rajamaastoihin.
Torstai-iltaisin pidetyt sauvarinneharjoitukset ovat tämän syksyn osalta päättyneet. Käveleminen ja lenkkeily kaupungin eri pururadoilla on kielletty - lumiset reitit on varattu hiihtäjille.
Kaikenikäisten vakkarastilaisten joulujuhla ja palkintojenjakotilaisuus sunnuntaina 9.12.2012 klo 15.00 alkaen Seikowin koulun liikuntasalissa, os. Vuorikatu 11, Uusikaupunki. Rastiliput opastavat perille!
Vuosi sitten alkanut Turku Sprint Cup jatkuu tänä talvenakin. Sprinttisuunnistuksen kilpailuja on tarjolla yhdeksän kappaletta - yksi osa juostaan Laitilassa maaliskuussa.
Vakka-Rasti ry:n sääntömääräinen VAALIKOKOUS pidetään tiistaina 4.12.2012 klo 19.00 Lounaisrannikon Osuuspankin kokoustiloissa, os. Koulukatu 1, 2. krs, U:ki. - Hallitus kokoontuu klo 17.30.
Vakka-Rastin kaikille jäsenille avoin sääntömääräinen syyskokous sekä kaikenikäisten rastilaisten joulujuhla järjestetään joulukuun alussa. Varaa päivät jo nyt kalenteristasi!
RSS ATOM