Ajankohtaista

Vakka-Rasti ja Lounaisrannikon OP järjestävät koko perheen suunnistustapahtuman Uudenkaupungin Saarniston koululla
Vakka-Rastin kausiohjelma Rasti-Muistio on taas ilmestynyt. Julkaisu on jakelussa seuramme Kuntorasteilla, toimihenkilöillä ja myös Kenkäkauppa Alinassa, Alinenkatu 36, U:ki.
Vakka-Suomen sprinttisuunnistus juostaan torstaina 25.4. Mynämäellä. Myssin tapahtuman keskus on Mynämäen kirkon vaiheilla, torin tienoilla, jonne opastus 8-tieltä.
Lauantaina 27.4. klo 10 - 14 "suunnistetaan" leikkikenttäkierros-tapahtuma Uudessakaupungissa. Lähtö ja maali on uimahallilla.
Varsinais-Suomen Suunnistus ry järjestää ratamestarikoulun lauantaina 6.4. klo 9-16 Mynämäellä. Koulutus on tarkoitettu sekä uusille ratamestareille että radanlaadinnan kokemusta jo hankkineille.
Perinteinen kansallisen kilpailukauden avaus eli Rasti-Lukon kevätkansalliset on siirretty myöhempään ajankohtaan, toukokuun ensimmäiselle sunnuntaille. Kisojen piti olla 14. huhtikuuta.
Vakka-Rasti ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 21.3.2013 klo 19 alkaen Lounaisrannikon Osuuspankin kokoustiloissa, os. Koulukatu 1, 2.krs, Uusikaupunki. - Tervetuloa!
RSS ATOM