Lähtöluettelot on julkaistu torstaina

11.5.2017

Leimasimissa löytyy.
Leimasimissa löytyy.
Ratamestari raivasi vielä loppusuoran uraa.
Ratamestari raivasi vielä loppusuoran uraa.
Keskuksen komea kivi peittyi pyryyn samalla...
Keskuksen komea kivi peittyi pyryyn samalla...
...kun tarkistusjuoksijoiden tuloksia vietiin koneelle.
...kun tarkistusjuoksijoiden tuloksia vietiin koneelle.

Juhlakilpailun lähtöluettelot on julkaistu varhain torstai-aamuna. Listoilta löytyvät sekä sarjakohtaiset että seurakohtaiset starttiajat. Kilpailijoita muistutetaan myös emit-numeron oikeellisuudesta.

Keskimatkaan liittyvä info löytyy näiltä kisasivuilta. Jos/kun ei kenties jaksa syventyä kilpailuohjeisiin tai lukea näitä kaikenmaailman uutisia, niin kisan rautaisannos löytyy otsikosta "Tiivistetysti kiireiselle".

Lähtöluetteloiden lukemisesta alkaa nousta kisafiilis - arvonta on suonut kaikille oikeat paikat. Ja listoilta voi lukea ainakin sen, että mukana on mm. yksi tuoreimmista suomalaisista suunnistuksen maailmanmestareista. RaLu:n Jasmiina Rantala (D18) näet voitti koululaisten MM:n Italian Sisiliassa pari viikkoa sitten. Onnea matkaan kotoisemmillakin rasteilla!

Vielä keskiviikkona läpi tuulen ja tuiskun

Järjestelyjen todettiin keskiviikon tarkistusjuoksuissa olevan mallillaan. Tosin ilmassa leijui pientä jännitystä, sillä suunnistukset eivät sujuneet ihan puhtaasti. Aika vaikeaa kuulemma oli ja tunnelma hetkittäin kuin naapuriseuran kuuluisassa Nenänvalkaisussa.

Lunta eri olomuodoissa tuprutteli taivaan täydeltä. Yllättävää ongelmaa oli näkyvyyden kanssa. Läpi tuulen ja tuiskun sujuivat kuitenkin tarkistukset. Ja kaikki vakkarastilaiset saatiin maaliin.

Sääennusteet lupaavat ilmojen lämpenemistä jo lauantaiksi. Näinhän järjestäjät ovat sen suunnitelleetkin. Takatalviset kelit vaihtunevat vihdoin aamupäivällä kevääksi ja iltapäivällä jo kesäksi?

Veijo Viitanen