Erkki Luntamon 100-vuotisjuhlakilpailua ja Varsinais-Suomen alueen keskimatkan mestaruussuunnistusta siivitti hieno hellesää. Noin 500 kilpailijaa kotiutui kisasta tyytyväisin mielin palkiten järjestäjien ponnistelut.
Am-keskimatkan järjestelyt ovat viittä vaille valmiina. Keskuspaikkaa Hallussa talkoiltiin kuntoon lauantaina. Tervetuloa suunnistajat ja muut juhlavieraat Kalantiin!
Am-keskimatkan ja Erkki Luntamon 100-vuotisjuhlakilpailun lähtöarvonta on suoritettu ja lähtöluettelot julkaistu. Osanottajia on mukana 506 ja tunnelma sunnuntaita kohti tiivistyy.
Alustavat kilpailuohjeet on julkaistu ja ne ovat luettavissa toisaalta Am-kilpailun kisasivuilta. Ohjeisiin sisältyvät myös sarjat, matkat ja rastien lukumäärät.
Keskimatkan kilpailun maastoa on kansallisen kisan merkeissä koluttu edellisen kerran vuonna 1985. Joillekin kisa-alue voi siis olla "tuttu", ja maalipaikkakin on muutaman kymmenen metrin tarkkuudella sama kuin kolme vuosikymmentä sitten.
Varsinais-Suomen Am-keskimatkat suunnistetaan keskuspaikkana Hallun kylä. Alueella toimii vireä kyläyhdistys HaKaVa ry, joka muun muassa omistaa Hallun koulun.
Varsinais-Suomen keskimatkan aluemestaruuskilpailun ja Erkki Luntamon 100-vuotisjuhlakilpailun ilmoittautuminen Irmassa on avattu.
RSS