Viestikulta ja kolme muuta mitalia Loimaalta

1.8.2021

H60-sarjan tyytyväiset Varsinais-Suomen viestimestarit Loimaalla:  juoksujärjestyksessä Matti, Koki ja Timo.
H60-sarjan tyytyväiset Varsinais-Suomen viestimestarit Loimaalla: juoksujärjestyksessä Matti, Koki ja Timo.

VaRa-suunnistajat ylsivät neljän mitalin hyvään tulokseen Loimaalla. Henkilökohtaisilta pitkän matkan rasteilta lauantaina (31.7.) löytyi kolme palkintoa. Varsinais-Suomen viesteistä pyhänä (1.8.) tuli kultaa!

Vakka-Rasti voitti H60-sarjan tasokkaan viestin, johon osallistui viisi varsinaissuomalaista joukkuetta. Eroa Turun Metsänkävijöiden kovaan kolmikkoon tuli lopulta vajaat kolme minuuttia.

Viestin aloitti Matti Salonen vaihtamalla kolmantena. Ikäveikko Koitto Verha oli nuorempiensa keskellä kakkososuuden jälkeen neljäntenä. Eroa kärkeen jo seitsemän minuuttia.

Ankkurina Timo Helin tykitti kauhean kiireisen kiepin. Hän oli kymmenen minuuttia lähinnä seuraavaa nopeampi. Voitto tuli ja miehet loistivat tyytyväisyyttä viestin ja tämän yllätyksenkin jälkeen.

Henkilökohtaiset Am-pitkät matkat

Lauantaina Loimaan Majanojalla suunnistettiin henkilökohtaiset pitkän matkan kilpailut. Toisin kuin edellisviikolla Lokalahdella pääsarjoissa ei ollut tasoa eikä osanotto muutenkaan runsasta yhteensattumista johtuen.

Tuulikki Karru suunnisti D40-sarjan hopealle. Samoin hopean nappasi Matti Salonen H65-sarjasta ja pronssille kovin tasaisessa H50-sarjassa kiri Timo Helin.

Muiden vakkarastilaisten sijoitukset: D60 4. Kirsi Laine, H70 6. Leo Koistinen, H75 8. Koitto Verha ja H50 9. Antti Karru.

Henkilökohtaisessa kilpailussa olivat mukana myös Satakunnan suunnistajat. Pyhän viesteissä porukkaa vielä täydensi Hämeen alueen edustus.