Osanottomaksut

OSANOTTOMAKSUT JA MUUT KILPAILUKULUT

Ohje koskee suunnistuksen kilpailusääntöjen mukaisia lajimuotoja, jotka ovat suunnistus, hiihtosuunnistus, pyöräsuunnistus ja tarkkuussuunnistus.

 

  1. Kilpailujen osanottomaksut v. 2018

-VaRa-kuntorastien ja Vakka-Suomen mest.kisan (päiväs.) osanottomaksut maksetaan.

-Seuranmestaruuskisojen (seuraottelun) osanottomaksut maksetaan.

-Jaostojen nimeämien, seuraa edustavien viestijoukkueiden osanottomaksut maksetaan. Ns. massaviestien (mm. Jukola) osanotosta voidaan myös periä eri päätöksellä omavastuuosuus.

-SM-suunnistuskilpailujen osanottomaksut maksetaan.

-Varsinais-Suomen aluemestaruuskisojen ja NuSu-kisojen osanottomaksut maksetaan.

-Nuorten sarjojen suunnistajien osanottomaksut kansallisissa kilpailuissa maksetaan.

-Aikuisten sarjojen suunnistajien osanottomaksut kansallisissa kilpailuissa sekä vastaavissa virallisissa kilpailuissa maksetaan v. 2018. Aikuisten kuluja rastiviikoilla ei korvata.

 

Rajoitukset ja täsmennykset:

-Seura maksaa osanottomaksut vain halvimman maksuportaan ilmoittautumisista.

-V. 2016 alkaen ei makseta aikuisten osanottomaksuja rastiviikoilla.

-Kisoihin ilmoittautuneiden, mutta niistä poisjääneiden, tulee oma-aloitteisesti maksaa osanottomaksut takaisin seuran tilille.

-Seura ei hoida jälki-ilmoittautumisia eikä maksa tällaisten suunnistajien osanottomaksuja.

 

  1. Muut kilpailukulut v. 2018

-Seura maksaa lasten Nuori Suunta-kortit, joissa ei ole vakuutusta, kun huoltaja on sen lunastanut Suomisport -palvelussa ja välittänyt tiedon seuran puheenjohtajalle.

-Muut nuorisosuunnistuksen kulut saatetaan korvata erillisen, ko. jaoston päätösesityksen perusteella (esim. nuorisoleirien majoitukset ja nuorten kilpailuhuoltajien matkat).

-Seura ei maksa aikuisten lisenssejä, Emit-korttien kuluja, muita suunnistuksen kilpailuihin liittyviä kuluja eikä ulkomaisten kilpailumatkojen kuluja.

 

  1. Kilpailujen matkakulut v. 2018

-Nuorten sarjojen suunnistajien matkakuluista SM-kilpailuihin korvataan omaa autoa käytettäessa 0,05 € /km/hlö, matka max 400 km (max-korvaus 20 € /hlö/SM-kilpailu).

-Nuorten  sarjojen suunnistajien matkoista aluemestaruuskilpailuihin korvataan omalla autolla 0,05 € /km/hlö, matka max 125 km (max-korvaus 6,25 €/hlö/kilpailu).

-Seura maksaa bussikuljetukset, mikäli tämä matkustustapa valitaan, jolloin oman auton kuluja ei korvata. Yhteiskuljetuksista voidaan myös periä eri päätöksellä omavastuuosuudet.

-Mahdolliset matkalaskut hyväksyy Vakka-Rastin puheenjohtaja.  Kunkin toimintavuoden laskut on esitettävä seuralle 30.11. mennessä ja laskun on perustuttava tarkoin eriteltyyn laskelmaan (pvm, kilpailu, ajokilometrit, kilpailijoiden nimet, maksun saaja ja pankkitili).