VaRa-leikekirjan perinne jatkuu - autathan Päiviä

19.11.2016

Leikekirjoja VaRa-hyllyssä on jo 15 kappaletta.
Leikekirjoja VaRa-hyllyssä on jo 15 kappaletta.
Wanhaa perinnettä...
Wanhaa perinnettä...
... ja eri vuosien muistoja.
... ja eri vuosien muistoja.
Lähetelkääpä leikkeitä, pyytää Päivi.
Lähetelkääpä leikkeitä, pyytää Päivi.

VaRa-hallitus on yksimielisesti kutsunut seuran leikekirjan hoitajaksi Päivi Miettisen. Autathan Sinäkin Päiviä tehtävän hoitamisessa ja perinteen säilyttämisessä!

Vakka-Rastin leikekirjaa on seuran perustamisesta, vuodesta 1972 alkaen koonnut elokuussa edesmennyt Valter Hirvonen. Näitä arvoteoksia lepää historiaa säilyttäen seuravaraston hyllyssä jo 15 kappaletta.

Nykyinen leikekirja on alkanut vuoden 2015 alusta. Tämän vuoden sivuille Valtsu oli jo tietysti koonnut aineistoa odottamaan syksyn pimeiden iltojen käsittelyä. Jotenkin puhuttelevaa on, että viimeiset hänen talteen ottamansa leikkeet olivat omat kiitosilmoitukset H95-juhlarasteista. 

 

Nyt perinteistä tehtävää jatkaa Päivi Miettinen. Paikallisista lehdistä hänelle tulevat kotiin U:gin Sanomat ja Turun Sanomat. Sihteeri-Veijo on luvannut osaltaan leikellä Länsi-Suomesta ja Laitilan Sanomista kiinnostavia VaRa-pätkiä tai muita suunnistus- sekä liikuntajuttuja.

Muiden lehtien osalta Päivi tarvitsisi jatkossa hyvinkin jäsenistön apua. Erityisen mukavia olisivat talteen saadut kaukaisemmat tarinat ja kuvat (esim. Jukolasta, muista suunnistuskisoista, rastiviikoilta kotoa ja vierailta mailta) tai erityislehtien suunnistusjutut.

 

Päivin osoite on: Tuomitie 17, 23500 Uusikaupunki.  Laittakaahan postia menemään - kiitos!

 

Veijo V.