Jo tuttua tyyliä: VaRa voitti seuraottelun

Ari leimasi pisteen...
... Heli kellotti toisen...
... ja Petri poimi kolme paunaa. Näin ne tulokset seuraottelussa syntyvät.
Vakan julkaisemaa metsävauhtia: D12TR:n Elisa (kuva: Jamo).

Seuraottelun voittamisesta on jo tullut vakkarastilaisille hyvä tapa! Ja niin saatiin kolmas peräkkäinen voitto maanantaina (24.8.) Vehmaalta. Turun Suunnistajat jäi jälkeen selvin pistein 109-67.

Jo 43. kerran pidetyssä ottelussa rastilaisten pisteet summattiin niin mukavasti, että paremmuus oli selviö käytännössä kaikissa ikäryhmissä. Aikuisten miesten pisteet menivät tosin tasan 44-44, mutta daamien ylivoima 38-8 numeroin oli ratkaisevaa.

Kun vielä poikien juniorisarjat laskettiin kotiin 13-7 pistein ja tyttöjenkin sarjat 14-8 pistein, oli tuloksen tausta rakennettu. Vakkarastilaisia oli paikalla 52 suunnistajaa, Tussista matkasi mukaan vain 31 suunnistajaa.

Osallistumisen innostus seuraottelussa on osaltaan ratkaisevaa - ja hyvin palkitsevaakin. Kun seurastamme virallisissa kilpailuissa käy max 20-30 urheilijaa, niin yli 50 kuntoilijan etsiytyminen Vehmaalle oli mukava juttu. Hienoa ja kiitokset juoksuista vaativissa maastoissa!

Elokuisen hurjan kisaruuhkan keskellä seuraottelussa sarjansa nuorista voittivat Johanna Karru, Julia Suopajärvi, Matias Karru ja Roope Ruusuvuori sekä aikuisista Johanna Kivelä, Tuulikki Karru, Riitta Hirvonen, Anne Virtanen, Kirsi Laine, Sirja Karru, Maija Verha, Mika Raitio, Timo Helin, Matti Salonen, Leo Koistinen ja Raimo Reunanen.

Tapahtuma oli myös seuramme mestaruussuunnistus. Kaikkien sarjojen kolmelle parhaalle jaetaan mitalit seuramme joulujuhlassa. Seuraottelun pariin kertaan korjatut tulokset ovat MS-52:n nettisivuilla (Mynä-Rastit 2015).