Vakka-kuntorastit 2021 alkavat tiistaina 22.6.

5.6.2021 klo 18:00

Vakka-kuntorastit 2021 alkavat tiistaina 22.6. Haudolla

Viranomaisten ohjeet mahdollistavat kesäkuun alusta yleisötapahtumien (kuten kuntosuunnistukset) järjestämisen tietyin edellytyksin. Näinpä Vakka-kuntorastit alkavat viimein Haudolla 22.6. Koska virusta todennäköisesti yhä on liikkeellä, on turvaetäisyyksistä ja käsihygieniasta edelleenkin syytä pitää huolta.

Kalenteri vuodelle 2021 täällä:

Toimintaohjeita tapahtumapaikalle:

-Jos olet sairastunut tai oireinen, jää kotiin.

-Säilytä turvaväli eri tilanteissa ja huolehdi käsihygieniasta mahdollisuuksien mukaan (käsidesi).

-Emit-korttia lukiessa (kirjautuessa ja leimoja luettaessa) suunnistaja (ei toimitsija) asettaa itse korttinsa lukijaan. Käsidesin käyttöä ensin suositellaan.

-Jonottaessa emit-lukuun tai kartan ottamiseen, muista jälleen turvaväli. Suositellaan tasarahaa karttamaksuun (kartta 5€, vuokra-emit 1€)

-Leimatessasi odota rauhassa vuoroasi ja leimattuasi siirry heti sivuun rastilta, myös lähtö- ja maalileimauksessa.

Omatoimisuunnistusta tarjolla mahdollisuuksien mukaan

Omatoimisuunnistusta on tarjolla kuntorastien rastipisteillä, jos tapahtumapaikka (pysäköinti ja liikennöinti) ja järjestäjien rahkeet sen sallivat.

Omatoimisuunnistuksen tapauksessa rastiliput jäävät metsään saman viikon sunnuntaihin asti ja karttoja on postilaatikossa ilmoitettavassa paikassa.

Karttamaksu: Vakka-Rastin jäsenille ja alle 20-vuotiaille osallistuminen on maksuton, muilta karttamaksu 5€ Vakka-Rastin tilille FI96 5491 0220 0100 16.