Vakka-Omatoimirastit Haapaniemen kentältä 2.2. - 20.2.

3.2.2024 klo 08:00Omatoimirastit Haapaniemen kentältä

Kiitos (tai 'kiitos') vesisateen, lumipeite on ohentunut siinä määrin, että maastoon on jaksettu käydä paikoittamassa rastilippuja.

Kartta: Sundholma 1:7500 / 2,5 m, päivitetty 2020. Karttoja on lähtöpaikan karttalaatikossa. Kirjaathan nimesi, radan, päivämäärän ja maksutiedot karttalaatikon nimilistaan. (huomaa karttamaksu)

Useimpia karttaan merkityistä poluista oli käytetty sen verran, että ne olivat (rasteja viedessä) havaittavissa lumihangessa.

Pysäköinti: Haapaniemen kentän vieressä, Sundholmantie 87, 23500 Uusikaupunki. Jätä vapaaksi kulku kiinteistöihin sekä jätä mahdolliseksi jätepisteen ja bussipysäkin käyttö.

Kentän 'tienhaarassa' houkuttimena rastilippu.

Lähtö:  Oheisen kartan osoittamassa paikassa. Kentän pohjoiskulmassa opastuksena seuraava rastilippu, josta keltaisia kuitunauhoja seuraten löytää (ken löytää) karttalaatikolle.

Radat: 3,9 km ja 2,6 km. Maastossa on normaalit rastiliput, ei leimasimia. Molemmille radoille yhteisiä rasteja on, samoja välejä ei (?). Vuodenajan olosuhteiden vuoksi vähän lyhyemmät matkat ja helpommat radat.

Karttamaksu: (yli 20v, myös VaRa-jäsenille) 5€/kpl, joka maksetaan Vakka-Rastin tilille FI96 5491 0220 0100 16. Seurannan helpottamiseksi kirjoita viitteeseen 'OTR, tapahtumapaikka, maksajan nimi'. Vaihtoehtoisesti Mobile Pay 6688NB, ePassi tai Smartum (jätä seteli karttalaatikkoon).

Purkupäivämäärä 20.2. on alustava. Jatkoaikaakin saatetaan harkita, kelien ja ratamestarin oikkujen mukaan.

 

Tervetuloa !