Valtsu H. 90 v. juhlarastit 28.6.2011 Yliskalliolla

22.6.2011

Valter Hirvonen kutsuu kaikkia mukaan leimaamaan juhlarasteille.
Valter Hirvonen kutsuu kaikkia mukaan leimaamaan juhlarasteille.
Valtsun Virstan keskus on Yliskallion lavalla Pyhärannassa.
Valtsun Virstan keskus on Yliskallion lavalla Pyhärannassa.

Vakka-Rastin perustajajäsenen ja kunniajäsenen Valter Hirvosen järjestämä Valtsun juhla-Virsta tiistaina 28.6. klo 17.00-18.30.

Valtsu H. (90 v. 27.6.2011) toivoo: "Ei kukkia eikä lahjoja. Mahdolliset muistamiset euroina Vakka-Rastin nuorisotoiminnan tukemiseen, tili 549102-290158/VH. Tervetuloa synttärirasteille Pyhärannan Yliskalliolle!" 

 

Vakkarastilaisten ja vieraiden toivotaan tulevan paikalle pieneen, yhteiseen juhlahetkeen tiistaina klo 17.  Annamme silloin Valtsulle kunnon onnittelut ja aplodit sekä kohotamme mustikkamehun maljan päivänsankarille.  Sen jälkeen rastit kutsuvat!

Valtsun Virsta toteutuu kuntorastitapahtumana 11. kerran.  Matkana on 2,8 km:n rata, jossa perhoslenkkien hajonnat.  Ikähyvitykset taulukon mukaan. Lisäksi lapsille ja kuntoilijoille 1,5 km:n rata.  Kartta 1:10.000 / 2005.

Ratamestarina toimii tietysti päivänsankari ja suunnistus on illan tärkeä juttu. Valtsu haluaa näin juhlia "työn merkeissä".  Tiistain parhaille on luvassa mitalipalkintoja ja pisteiden keruukin uuteen kiertopalkintoon alkaa (Tapiola lahjoittanut). Kuntolenkin jälkeen kahvi- ja mehutarjoilua seurustelun ja kuuman jälkisuunnistuksen lomassa.

Osanottajilta ei tällä kertaa peritä karttamaksua.  Opastus Yliskallion tanssilavalle U:ki-Pyhäranta -tieltä, ja myös 8-tieltä sekä edelleen Meritien risteyksistä.  Paikalla on ennakkotietojen mukaan myös Suunnistajan Kaupan suunnistustarvikemyynti.