Leimaukset kohdallaan Halikko-viestissä

29.10.2019


Vakka-Rastin suunnistajat leimasivat oikeilla rasteilla ja saivat hyväksytyn tuloksen Halikko-viestissä lauantaina (26.10.). Sijoitus parani selvästi viime vuodesta - nyt saavutuksena 59. tila 15 lenkin jälkeen.

Leimausten onnistuminen ja oikeellisuus ei ole ollut aina selviö tässä syksyn viimeisessä suurviestissä. Vakkarastilaisetkin ovat joinain vuosina unohtaneet välistä jonkin rastin tai muuten harhautuneet kisakeskuksen melskeessä.

Halikko-viestin startissa hermoili 96 joukkuetta, joista hyväksytysti maaliin sateessa ja tuulessa pääsi 76 joukkuetta. VaRa-sijoituksena 59. tila. Joukkuesuoritus oli tasainen ja fiilispohja yhteisöllinen.

Seuramme 15 hengen joukkueessa oli nyt vain kuusi samaa juoksijaa kuin vuosi sitten. Kelvollista, suunnistustaitoista ja rastit sujuvasti löytävää väkeä olisi siis reserveissä enemmänkin! Tällä kertaa suunnistettiin onnistuneesti näin:

1-osuus (4,9 km) Mikko Raula; 2-osuus (4,9 km) Antti Karru, Riku Salminen, Matti Salonen; 3-osuus (2,8 km) Päivi Miettinen, Maaria Ritasalo, Sirja Karru; 4-osuus (4,5 km) Peppi Vuorela, Riitta Hirvonen, Lauri Hirvonen; 5-osuus (5,1 km) Vesa Lanne, Petri Kaskinen, Pasi Nurmi; 14-osuus (5,1 km) Tuulikki Karru; 15-osuus (7,1 km) Timo Helin.

Halikko-viestin järjesti 31. kerran Angelniemen Ankkuri. Rastit olivat Salon Nurkkilan avokalliomaastoissa. Kaikkiaan paikalla oli noin 1500 osanottajaa.

Veijo V.