30.8.2020

Maija rasteili keskimatkan SM-hopealle. Onnea! (arkistokuva: Veijo).
SM-hopea Maijalle, kulta Sirkalle ja pronssi Eijalle. (Kuva: Antti).
Tuulikin askeleen upeaa lentoa SM-loppusuoralla. (Kuva: Antti).

Maija Verha suunnisti D70-sarjan SM-hopealle keskimatkojen kilpailussa Jyväskylässä sunnuntaina (30.8.).

Vakkarastilainen jäi kahdeksan rastin radalla kärjestä minuutin ja 22 sekuntia. Maijan hopea löytyi varmalla juoksulla, Saarijärven Sirkka Ketola johti 26 osanottajan sarjaa käytännössä lähdöstä maaliin.

Korpilahden Paljakossa oikein vaativassa rinnerastien maastossa H75-sarjan Koitto Verha juoksi finaalissa myös hienosti, seitsemännelle tilalle. Vain puolitoista minuuttia eroa kärkeen yhdeksän rastin leimauksissa.

Tiukan H50-sarjan A-finaalissa Timo Helin suunnisti kymmenenneksi. D40-sarjassa Tuulikki Karru sijoittui sujuvalla suunnistuksella 36. tilalle noin 50 daamin leikissä. H50B-finaalissa Antti Karru oli 20. tilalla, häneltä A-finaali jäi vain 48 sekunnin päähän.

VaRa-jäseniä oli keskimatkoilla kovassa lennossa muiden seurojen edustusväreissä. Jussi Ankelo (MS Parma) sijoittui SM-pronssille H15-sarjassa. Enni Jalava (TuS) suunnisti naisten A-finaalissa 12. tilalle.