Hallituksessa henkilövalintoja ja muita päätöksiä

14.3.2015

Vakka-Rastin uusi hallitus on käynnistänyt toimintavuoden 2015 ja pitänyt jo pari kokousta. Muun muassa on tehty henkilövalintoja.

Hallitus valitsi yhdistyksen varapuheenjohtajaksi Riku Salmisen. Rahastonhoitaja-kirjanpitäjäksi valittiin Merja Jylhä-Ollila, joka ei kuulu hallitukseen. Sihteeriksi valittiin Veijo Viitanen, joka hoitaa myös jäsenrekisterin.

Ilmoittautumissihteeriksi (Irma-palvelu) valittiin Pasi Nurmi, leikekirjanpitäjäksi Valter Hirvonen ja seuravaraston hoitajiksi Maija ja Koitto Verha sekä Vapepan Vakka-Suomen paikallistoimikunnan edustajaksi Ari Suopajärvi.

Varustemyynnistä huolehti Mari Jalava, Intrernet-sivuja hoitavat Kari Jalava ja Timo Tuominen, kuntorastien tekniikasta vastaavat Timo Tuominen (atk-tulospalvelu) ja Toni Toivonen (emit).

Avauskokouksessaan hallitus joutui valitettavasti toteamaan, että puheenjohtajaa kilpasuunnistus-valmennusjaostoon ei ole vielä löytynyt.

Osanottomaksujen maksamisen käytäntö seurassa säilyy parin viime vuoden kaltaisena. Omavastuita joudutaan perimään, mutta jäsenmaksuun sisältyy jäsenetuina edelleen huomattava määrä kilpailuja ja kuntosuunnistuksia sekä muuta toimintaa.

Veijo Viitanen