Mestaruus Am-keskimatkalta Perttelistä

18.5.2015

Kirsi leimasi voittoon vuoden Am-avauksessa Perttelissä, jossa lajimuotona oli keskimatka (arkistokuva).

Vakka-Rastin Kirsi Laine voitti Varsinais-Suomen aluemestaruuden keskimatkan suunnistuksessa lauantaina (16.5.) Perttelissä. Kirsi kilpaili kuuden osanottajan D55-sarjassa.

Muita mitaleita ei vakkarastilaisille sitten tullutkaan eikä osanottokaan ollut vielä kovin runsas vuoden ensimmäisessä Am-kilpailussa.

D65-sarjassa Maaria Ritasalo oli seitsemäs. Ikäpoikien puolella Leo Koistinen (H65) oli 14. tilalla, Koitto Verha (H70) 11. tilalla ja Veijo Nurmi (H70) 19. tilalla.

VaRa-jäsenistä Enni Jalava voitti D18-sarjan kullan Tussille ja Rauli Helkkula saavutti H60-sarjan hopean TuMe:lle. -- Kenties menestyksen enteitä myös SM-keskimatkoille Ikaalisten Luhalahteen ensi sunnuntaiksi (24.5.) !

Am-keskimatkalla oli noin 300 osanottajaa ja pääosa "maksavista asiakkaista" sijoittui 50-75 -ikävuosien suuriin sarjoihin. Viime vuonna vastaavassa kisassa Kalannissa suunnisti noin 350 varsinaissuomalaista ja koko kilpailun osallistujamäärä nousi silloin juhlavasti yli 500:n.