Mukavia kisakokemuksia Piikkiöstä

19.5.2015

Mestari-Matias matkalla maastossa (Antin arkistokuva).

Nuorten aluekisasarja alkoi maanantaina (18.5.) Piikkiössä 140 alle 14-vuotiaan suunnistajan vauhdilla. VaRa:lle oli tuomisina yksi kultamitalisija ja muutenkin mukavia kisakokemuksia.

Varsinais-Suomessa nuorten aluekilpailuja suunnistetaan neljä kappaletta. Piikkiön jälkeen seuraava on maanantaina 8.6. Nousiaisissa, kolmas 17.8. Liedossa ja päätös 7.9. Turussa.

Tapahtumissa on 12 sarjaa ja niihin pitää ilmoittautua ennakolta Irman kautta (VaRa:ssa Nurmin Pasi tarvittaessa auttaa ilmoittautumisessa). Lisenssiä eli Nuori Suunta -korttia ei tarvita. Seuran emittejäkin löytyy lainaksi.

Johanna (syksyllä 6 vee) avasi kisailunsa

Johanna Karru oli yksi nuorimmista tapahtuman osanottajista. Hän suunnisti D-S -sarjassa (tyttöjen sarja, jossa saattaja sai olla mukana). Johannan elämän ensimmäinen kisa kesti 14 minuuttia ja 19 sekuntia. Loppukiri oli upea, siinä isä-Antti ei pysynyt ollenkaan mukana!

Matias Karru voitti H10-sarjan kahdeksan osanottajan suunnistuksen aika tarkalleen kahden minuutin erolla. Kultamitalisija siis tuli ja samalla mukavia kisakokemuksia.

Lisäksi Sami Karru osallistui peräti 19 pojan H14-sarjaan. Sijoituksena oli 15. tila. Suunnistukset juostiin sprinttikartalla Piikkiön keskustassa. Poikien sarjoissa radat kävivät myös metsän puolella. Sadepilvet kiersivät kisa-aluetta löytämättä perille.

Seuraavaan nuorten aluekilpailuun rastilaiset mukaan isommalla joukolla! Kivan fiiliksen aluekisojen lisäksi hyviä tapahtumia tulevat olemaan 23.8. Nuori Suunta -kisa Halikossa ja 2.9. Nuori Suunta -viesti Paimiossa.