Kuntorastien kausi alkaa 14. huhtikuuta

7.3.2015

Rasmus oli aktiivinen ja myös koululaisten Suomen mestari!
Rasmus oli aktiivinen ja myös koululaisten Suomen mestari!
Martti (vas.) suunnisti 14, Vesa 15 ja Markku 23 kertaa.
Martti (vas.) suunnisti 14, Vesa 15 ja Markku 23 kertaa.
Mauri on innolla odotellut uuden rastikauden leimauksia.
Mauri on innolla odotellut uuden rastikauden leimauksia.
Siellä jossain ne tapahtumat taas ensi kesänäkin ovat, U:gin seudun laajalla kartalla...
Siellä jossain ne tapahtumat taas ensi kesänäkin ovat, U:gin seudun laajalla kartalla...

Vakka-Rastin Kuntorastien odotettu uusi kausi alkaa tiistaina 14. huhtikuuta Kukonmäen maastoissa ja sprinttikartalla. Vuonna 2015 on suunniteltu pidettäväksi 22 tapahtumaa.

Kuntorastien "virallinen" kalenteri ja järjestäjien nimet ilmestyvät VaRa:n nettisivuille ihan lähiviikkoina. Luvassa on taas mukavia suunnistuksen nautintoja Uudenkaupungin seudulla, huhtikuusta syyskuun loppuun asti.

Uusia elämyksiä odotellessa voidaan katsella hiukan taaksepäin ja muistella viime kauden aktiivisuutta.  23 tapahtumassa oli mukana 360 eri kuntoilijaa ja osanottajien suoritusmäärä oli yhteensä ennätykselliset 2120.

Kahtena viime vuotena kaikkiin tapahtumiin ovat osallistuneet Rasmus Ruusuvuori ja Timo Tuominen.  Nyt 2014 he saivat aktiivisuudessa rinnalleen vielä Heikkilän pariskunnan, Annelin ja Markun. Osallistumiset summasi ja tilastoi kuntorastijaoston vetäjä Riku Salminen:

23 suoritusta: Anneli Heikkilä, Markku Heikkilä, Rasmus Ruusuvuori ja Timo Tuominen.

22 suoritusta: Riitta Laitinen, Mauri Laitinen ja Anne Virtanen.

20 suoritusta: Aimo Kalenius, Tapani Leppilahti, Mika Raitio, Anneli Salmi ja Riku Salminen.

19 suoritusta: Juha Nevavuori, Marko Oikarinen, Laura Piiroinen, Reea Ruusuvuori, Roope Ruusuvuori ja Raimo Vihersaari.

18 suoritusta: Anna Artiola, Kari Grönroos, Heli Jalava, Tuulikki Karru, Petri Kaskinen, Tuula Koistinen ja Minna Oikarinen.

17 suoritusta: Timo Helin, Leo Koistinen, Pirjo Nousiainen, Matti Peura, Heikki Suominen, Mika Uusikartano, Maija Verha ja Veli-Matti Virtanen.

16 suoritusta: Riitta Hirvonen, Lasse Lintunen, Tiina Peltoniemi, Päivi Ruusuvuori ja Anne Yli-Hakula.

15 suoritusta: Pentti Karru, Aarno Lehtoruusu, Vesa Lintuharju, Päivi Miettinen, Hanna Sassi, Sampsa Sonkkila ja Toni Toivonen.

14 suoritusta: Merja Artiola, Marja Karlund, Sirja Karru, Helena Koistinen, Martti Kuusisto, Kirsi Laine ja Kaarina Lindroth.

13 suoritusta sai 9 kuntoilijaa, 12 suoritusta 13 kuntoilijaa, 11 suoritusta 8 kuntoilijaa, 10 suoritusta 9 kuntoilijaa. Vain yhden ainoan kerran rasteille osallistui peräti 138 kuntoilijaa. Harmi, että he eivät tulleet edes toista kertaa.

Veijo Viitanen