Hanna ja Heikki keskittyivät kokemuksen rentoudella.
Jännää on, vaihdon odottaminen, sanoivat Am-mitalistit Päivi ja Helena.
Hoh-hoijaa, haukotteli maalituomari-Tarja loppukirejä toivoessaan.
Senni, Julia ja Laura vihdoin (22.8.) myös paikallislehden palstoilla.

Kuusi henkilökohtaista mitalia ja neljä viestien palkintoa löytyi rastilaisille viikonloppuna Varsinais-Suomen mestaruuskilpailuista. Pitkät matkat suunnistettiin lauantaina (15.8.) Kiukaisissa ja viestit sunnuntaina (16.8.) Laitilassa.

Entisen Kiukaisten kunnan Eurakosken taajaman lähellä Eurassa suunnistettiin Am-pitkät matkat. Ja vakkarastilaisittain hyvissä merkeissä suunnistettiinkin. Kokeneet pitivät paikkansa ja nuoret ilahduttivat.

Sarjansa voittivat tarkkaan leimannut Päivi Miettinen (D50), taas vauhdin löytänyt Maija Verha (D65) ja sitkeästi edennyt Raili Vienola (D75). Kokeneista lisäksi pronssia Kirsi Laineelle (D55).

D20-sarjassa Reea Ruusuvuori suunnisti Am-hopealle. Reealla on jo mitaleja eri lajeista aikaisemmiltakin vuosilta.

Täysin uusi nimi mitalistien listalle oli D12-sarjan pronssin ottanut Julia Suopajärvi. "Ihan hyvin meni", sanoi hän yksiselitteisen kommentin.

Ja jätti Julia kertomatta sen, että radalla oli ollut turhan paljon tiejuoksua. Eikä sanonut tyttö sitäkään, että mitali tuli Rasmuksen lainatossuilla, jotka olivat pieneen jalkaan ainakin kolme numeroa liian suuret!

Muutamat metsien urheilijamme jäivät harmillisen pienillä sekuntien eroilla mitalitta.  Kiukaisten kuntorastien jälkeen toivotamme pikaista paranemista Tuulalle vakavasta yläraajavammasta (näin se kuuluu urheilutermein määritellä).

Back to Tulejärvi

Sunnuntaina rastikansa palasi Laitilan Tulejärvelle, esihistorian Jukolan (vm. 1985) keskukseen ja Jyskeen järjestämiin Am-viesteihin. Siellä hyvin jatkui mitaliketjumme!

Kultaa D60-sarjan joukkueelle Kirsi Laine, Maija Verha, Maaria Ritasalo. Pronssia H70-joukkueelle Koitto Verha, Heikki Vennelä, Leo Koistinen ja myös pronssia D35-joukkueelle Riitta Hirvonen, Helena Koistinen, Tuulikki Karru.

Viestien tärkein mitali taisi kuitenkin olla D14-nuorten pronssimitali, joukkueella Senni Hirvonen, Julia Suopajärvi, Laura Piiroinen. Senni ja Laura saivat suunnistaa omassa sarjassaan, nyt jo tuplamitalisti Julia kuuluu vielä 12-vuotiaisiin.