Toiminnan suunnittelua ja henkilövalintoja

5.12.2015

Talvellakin voi maastoissa suunnistella jokamiehenoikeuden mukaan, olipa maisemissa lunta tai sitten ei.
Talvellakin voi maastoissa suunnistella jokamiehenoikeuden mukaan, olipa maisemissa lunta tai sitten ei.

Seuramme sääntömääräinen vaalikokous (3.12.) vahvisti taas runsaasti rastitoimintaa sisältävän vuoden 2016 suunnitelman. Kokouksessa tehtiin myös henkilövalintoja ja korotettiin jäsenmaksuja.

Hallitus oli asettanut päätavoitteet: 1) Lasten ja nuorten suunnistustoiminta, 2) Kuntorastitoiminta ja muu terveysliikunta, 3) Kartta- ja kartoitustoiminta. Vuosikokous hyväksyi talkootyötä vaativat suunnitelmat.

Hallituksen kokoonpano

Seuran puheenjohtajana toimii edelleen Timo Penttilä, nuorisojaoston puheenjohtajana Ari Suopajärvi ja kuntorastijaoston vetäjänä Riku Salminen.

Kartoitusohjaajana toimii Timo Tuominen ja kunto-terveysliikunnan ohjaajana Maaria Ritasalo. Hallituksen lisäjäseniksi valittiin Päivi Miettinen, Pirjo Nousiainen, Pasi Nurmi ja Veijo Viitanen.

Valitettavasti kyselyistä ja pyynnöistä huolimatta seuran hallitukseen ei vieläkään löytynyt kilpasuunnistusjaoston puheenjohtajaa.

Kolme jaostoa toiminnassa

Nuorisojaosto: Ari Suopajärvi (pj.), Sanna Anttila, Ari Hirvonen, Riitta Hirvonen, Enni Jalava, Tuulikki Karru, Cisse Tötterman-Lehikoinen ja Hanna Vuorela.

Kuntorastijaosto: Riku Salminen (pj.), Lea Kivelä, Leo Koistinen, Minna Oikarinen, Tiina Peltoniemi, Päivi Ruusuvuori ja Toni Toivonen.

Kilpasuunnistusjaosto: ei vetäjää, Hanna Helin-Luotonen, Timo Helin ja Pentti Karru.

Toiminnantarkastajat: Kaija Frilander ja Mika Ranta, varalla Mari Jalava ja Harri Salminen.

Seuralle vahvistettu budjetti oli taas miinusmerkkinen. Niinpä jäsenmaksuja päätettiin vähän korottaa johtuen mm. kohonneista kilpailumaksuista ja Emit-kaluston uudistamisen tarpeista. Jäsenmaksuun sisältyvät jäsenedut uusi hallitus vahvistaa tammikuussa.

Vuosikokouksessa puhetta johti seuran perustajajäsen Raimo Reunanen, sihteerinä toimi Päivi Miettinen. Valitettavasti yli 270 jäsentä oli estyneenä eikä päässyt mukaan maittavien kokoustarjoilujen pariin.

Veijo Viitanen 

Liitteet