Hallinto toiminut ja rastikausi alkamassa

31.3.2016

Jo pian pääsee ilmoittautumaan VaRa-kuntorasteille...
Jo pian pääsee ilmoittautumaan VaRa-kuntorasteille...
... ja suunnistuksen tavoitteena maali keväisessä metsässä.
... ja suunnistuksen tavoitteena maali keväisessä metsässä.

Vakka-Rastin hallinto on toiminut: yleinen kevätkokous pidettiin keskiviikkona (30.3.) Uudessakaupungissa. Seuran hallituskin on jo kokoontunut kolme kertaa - uusi rastikausi on valmis alkamaan.

Kevätkokouksessa vahvistettiin viime vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös. Seuran talous nousi tasapainoon. Uusia "leikkauksia" jäsenetuihin ei näin ole juurikaan tulossa. Osanottomaksuja korvataan, mutta omavastuitakin peritään.

Puhetta kokouksessa johti Koitto Verha ja sihteerinä toimi Päivi Miettinen. Mukana oli mukavasti 15 jäsentä. Palaverin jälkeen tutustuttiin uusiin, tilattavissa oleviin seura-asuihin.

Henkilövalintoja

Vakka-Rastin hallitus on aiemmin valinnut varapuheenjohtajaksi Riku Salmisen. Sihteerinä jatkaa Veijo Viitanen, joka toimii nyt myös rahastonhoitaja-kirjanpitäjänä ja jäsenkirjurina.

Ilmoittautumissihteerinä (Irma-palvelu) jatkaa Pasi Nurmi, leikekirjanpitäjänä Valter Hirvonen, seuravaraston hoitajina Maija ja Koitto Verha ja Vapepassa etsintää junailee Ari Suopajärvi.

Internet-sivuja hoitavat Kari Jalava ja Timo Tuominen (myös atk-tulospalvelu). Emit-vastaava on Toni Toivonen, kuntorastien karttatulostajana uutta laseria ohjaa Leo Koistinen ja varustemyynnissä toimii Mari Jalava.

Kausi alkamassa

Kuntorastien kausi alkaa tiistaina 12.4. Kukonmäen kaupunkikartalla Kari Jalavan ryhmän johdolla. Avauksen tunnelmia ajankohtaista-palstalla ja koko kesän 22 tapahtuman ohjelma myös nettisivuilla.

Kunto-terveysliikunnassa kevään ensimmäinen tapahtuma on 8.5. Äitienpäivän valokuvasuunnistus. Toinen tilaisuus 17.5. on kuntorasti-ilta ja samalla tarkkuussuunnistukseen tutustuminen.

Perherastit alkavat Hippo-suunnistuksella 5.5. Sorvakossa ja tapahtumia on kaikkiaan neljä touko-kesäkuussa. Jo niitä ennen 23.-24.4. pidetään nuorten oma seuraleiri Pyhämaassa. Nuorille kevään yksi huippuhetki on Särkänniemi-suunnistus 21.5. Tampereella.

Veijo Viitanen