Senni D16 rastilla.
Julia oli hyvässä vauhdissa sekä Laitilassa että Perttelissä.

Laitilan kansallinen Kukkosuunnistus kilpailtiin torstaina (23.6.) keskimatkoilla. Perttelissä suunnistettiin pyhänä (26.6.) Varsinais-Suomen erikoispitkät.

Jyskeen Kukkorasteilu oli maastonsa puolesta juhannusviikolle hyvin sopiva suunnistus. Osanottokin oli runsasta ja kaunis ilta varmisti sen, että myös kuntosuunnistajat tulivat mieluusti mukaan. Kilparasteilla oli 22 vakkarastilaista.

Tässä erityisesti nuoret saivat eteensä laadukkaan kilpailun. Näitä olisi lähiseudulla varmaan mukava kokea enemmänkin. Hyvä kartta ja maasto, nopeat ja tasokkaat keskimatkan radat, paljon osanottajia ja tavoiteltavana jopa kukkopillien palkinnot.

Julia Suopajärvi oli D14-sarjassa neljäs, Elisa Pirilä D12TR:ssä viides, Senni Hirvonen D16-sarjassa viides, Oliver Suopajärvi H10RR:ssä 13:s ja Peppi Vuorela D14-sarjassa 15:s.

Aikuisten puolella Maija Verha oli D65:n kärjessä ja Timo Helin H45:ssä toinen. Kolmos- ja nelostiloja tuli eri sarjoissa useitakin. Naisten pääsarjan voitti Enni Jalava. - Kukkosuunnistuksen täydelliset tulokset tietysti Jyskeen nettisivuilla.

Perttelissä pitkät hellematkat

Sunnuntaina suunnistettiin Perttelissä Varsinais-Suomen erikoispitkien matkojen aluemestaruuksista. Samalla vaativassa maastossa oli Peikkojen Juhannusrastit.

VaRa:n Julia Suopajärvi voitti nuorimmassa D16-sarjassa Am-kultaa. Matkana oli 6,1 km:n rata ja aikaa mestarilta metsässä vierähti kestävyyttä kysyen 1.23,24.

Maija Verha voitti D65-sarjan ja Leo Koistinen sijoittui H65-sarjassa pronssille. Koitto Verha oli H70:ssä kuudentena.