Metsän siimeksessä tarkeni kyllä

24.10.2016

Pieni juoksupolku metsän halki vie...
Pieni juoksupolku metsän halki vie...
... ja ruskan värejä on vielä ihan vähän jäljellä.
... ja ruskan värejä on vielä ihan vähän jäljellä.

Vakka-Rasti järjesti sunnuntaina (23.10.) polkujuoksu-kävelytapahtuman Hiujärven ympäri. Kolean kelin lämmittävän lenkin kiersi 34 osanottajaa.

Reippailu oli Uudenkaupungin kaupungin kunto-terveysliikunnan tilaisuus, joka oli kaikille avoin ja myös maksuton. Kovasti oltiin tyytyväisiä järjestettyyn, nyt toista kertaa pidettyyn tapahtumaan.

- Kolea ilma ei yhtään haitannut, metsän siimeksessä tarkeni hyvin. Jopa edellisen päivän Halikko-viestin kävijöitä jaksoi lähteä mukaan, nuorista olivat mukana ainakin Peppi ja Julia, kiitteli kunto-terveysliikunnan ohjaaja Maaria Ritasalo.

Hiujärven kiertänyttä lenkkiä ei oltu viitoitettu koko matkaltaan, koska noin seitsemässä kilometrissä olisi kovin paljon ohjauksen tarvetta. Risteyskohdissa oli opastenauhoja, ja tarkoitushan oli kiertää syysmetsän polkuja sopivissa vauhtiryhmissä, tietysti ilman ajanottoa ja kilpailua.

Aikaisemmin tällä kaudella VaRa on pitänyt hienosti onnistuneina kunto-terveysliikunnan tilaisuuksina toukokuussa äitienpäivän valokuvasuunnistuksen (333 osanottajaa) sekä suunnistuksen ohjausillan ja tarkkuussuunnistuksen esittelyn (181 osanottajaa).

Ensi vuoden tapahtumien suunnittelu on myös jo aloitettu. Kaikki tulevat tilaisuudet ovat Uki400-juhlatapahtumia ja ne löytyvät aikanaan kaupungin juhlavuoden 2017 nettikalenteristakin.

Veijo V.