Heli Jalava puheenjohtaksi uudelle, vilkkaalle vuodelle

10.12.2016

Heli (oik.) valittiin uudeksi puheenjohtajaksi ja Minna tuli myös hallitukseen...
Heli (oik.) valittiin uudeksi puheenjohtajaksi ja Minna tuli myös hallitukseen...
... ja VaRa-hallitukseen uutena juoksi Riittakin.
... ja VaRa-hallitukseen uutena juoksi Riittakin.
Vuosikokouksessa oli lähes ennätysosanotto, osittain varmaan sen takia, että...
Vuosikokouksessa oli lähes ennätysosanotto, osittain varmaan sen takia, että...
...Enni esitteli urheilijanpolkuaan. Päätteeksi pj-Timo luovutti hänelle VaRa:n kannustukset kohti uusia MM-rasteja.
...Enni esitteli urheilijanpolkuaan. Päätteeksi pj-Timo luovutti hänelle VaRa:n kannustukset kohti uusia MM-rasteja.

Seuramme sääntömääräinen vaalikokous (7.12.) valitsi yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi Heli Jalavan. Tulevalle vuodelle vahvistettu toimintasuunnitelma sisältää vilkasta rastitoimintaa.

Hallitus oli asettanut päätavoitteet: 1) Lasten ja nuorten suunnistustoiminta, 2) Kuntorastitoiminta ja muu terveysliikunta, 3) Kartta- ja kartoitustoiminta, 4) Am-keskimatkan ja Uusikaupunki 400-v. kilpailun 13.5.2017 järjestäminen. Vuosikokous hyväksyi talkootyötä vaativat suunnitelmat.

Hallituksen kokoonpano

Seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Heli Jalava, joka on muutama vuosi sitten jo toiminut hallituksessa nuorisovastaavana. Nykyinen puheenjohtaja, peräti 13 vuoden urakan johdossa vetänyt Timo Penttilä valittiin kilpasuunnistusjaoston puheenjohtajaksi.

Nuorisojaoston puheenjohtajana on edelleen Ari Suopajärvi ja kuntorastijaoston vetäjänä Riku Salminen. Kartoitusohjaajana jatkaa Timo Tuominen ja kunto-terveysliikunnan ohjaajana Maaria Ritasalo. Hallitukseen palautettiin talousohjaajan vakanssi ja siihen valittiin Veijo Viitanen.

Hallituksen lisäjäseniksi valittiin entiset Päivi Miettinen, Pirjo Nousiainen ja Pasi Nurmi sekä uudet Riitta Hirvonen ja Minna Oikarinen.

Kolme jaostoa toiminnassa

Nuorisojaosto: Ari Suopajärvi (pj.), Sanna Anttila, Riitta Hirvonen, Enni Jalava, Tuulikki Karru, Cisse Tötterman-Lehikoinen, Tanja Nikusaari ja Hanna Vuorela.

Kuntorastijaosto: Riku Salminen (pj.), Lea Kivelä, Leo Koistinen, Minna Oikarinen, Tiina Peltoniemi, Päivi Ruusuvuori ja Toni Toivonen.

Kilpasuunnistusjaosto: Timo Penttilä (pj.), Hanna Helin-Luotonen, Timo Helin ja Pentti Karru.

Toiminnantarkastajat: Kaija Frilander ja Mika Ranta, varalla Mari Jalava ja Harri Salminen.

Seuralle vahvistettu budjetti oli miinusmerkkinen. Kuitenkin jäsenmaksut säilyvät entisen suuruisina. Jäsenmaksuun sisältyvät jäsenedut uusi hallitus vahvistaa tammikuussa.

Vuosikokouksessa puhetta johti Koitto Verha ja sihteerinä toimi Päivi Miettinen. Seuran jäsenistöstä 6,56 prosenttia oli paikalla. Osallistuminen oli kuitenkin viime vuosina koettua aktiivisempaa.

MM-mitalisti kertoi urheilijanpolustaan

Ennen virallisia kokousasioita maajoukkuesuunnistaja, kesän MM-mitalisti ja seuran kasvatti Enni Jalava (edelleen VaRa-nuorisojaoston jäsen) esitteli urheilijanpolkuaan.

Enni sanoi olevansa oikea elämäntapaurheilija: koko ajan pitää olla jotain tekemistä ja suunnistaminen sekä harjoittelu on hauskaa, ei mitään pakkoa.

Menestysvuoden jälkeen uuden kauden tavoitteet on asetettu mm. nuorten MM-kisoihin Tampereelle ensi heinäkuussa. Ennen sitä hetkeä on edessä opiskelua Turussa ja arkisia treenejä sekä monia leirejä kotimaassa ja ulkomailla.

Vakkarastilaiset toivottavat onnea matkaan!

Veijo V.