Joensuu-Jukola 17.6. lähestyy - Venloissa vielä tilaa

31.5.2017

Yli 45-vuotinen perinne VaRa-osallistumisessa Jukolaan jatkuu.
Yli 45-vuotinen perinne VaRa-osallistumisessa Jukolaan jatkuu.
Lähtö viime vuoden viestissä.
Lähtö viime vuoden viestissä.

Vakka-Rastissa alkaa olla koossa kaksi joukkuetta Joensuu-Jukolaan Enossa 17.-18.6. Kilpajaosto on kiinnostuneista nimennyt suunnistajat eri osuuksille - Venloissa olisi vielä useitakin paikkoja vapaana!

Jukolan viestissä seurastamme näillä näkymin suunnistavat: Mikko Itäranta, Timo Helin, Timo Penttilä (C), Riku Salminen, Teuvo Suikkanen, Roope Ruusuvuori ja Petri Kaskinen.

Venlojen viestiin osallistuvat: Riitta Hirvonen (C), Senni Hirvonen, Reea Ruusuvuori ja Helena Koistinen. Näin mennään naisissa ja miehissä, jos sairastumisia tai loukkaantumisia ei tule.

VaRa on talvisen innostuksen perusteella ilmoittanut Venloihin myös toisen joukkueen. Nyt sen joukkueen kaikki paikat ovat kuitenkin vielä vapaana.

Jos olet vähänkin kiinnostunut suunnistamisesta Jukolassa Venlojen viestissä, niin ota ihmeessä yhteyttä (Timo Penttilä, puh. 0400-466554).

Seura ei osanottajien aika pienestä määrästä johtuen nyt järjestä arvokasta yhteiskuljetusta Jukolaan. Esimerkiksi naapuriseura Rasti-Lukosta voi kysellä venlakyytiä Enoon, jos raumalaisten bussissa vielä on tilaa. Asiasta lisää infoa mm. RaLu:n nettisivuilla.

Joensuu-Jukolaan on ilmoittautunut 16373 suunnistajaa. Suomi 100 Venlojen juhlaviestin joukkuemäärä on tässä vaiheessa 1302 ja Jukolan viestin 1595.

Joensuu-Jukola Enossa on historian itäisin Jukolan viesti. Se näkyy erityisesti ruotsalaisjoukkueiden pienempänä määränä. Kaikkien aikojen suurimpaan kisaan, Louna-Jukolaan Paimiossa v. 2015, osallistui 18115 kuntoilijaa ja kilpailijaa.

Jukolan osuuspituudet ym. kisasivuilla:

http://www.jukola.com/2017/