H14: Lauri ja RaLu:n Juho. - Mutta mihin menee Maaria?
D16: Senni.
D16: Matilda.

Yli viisikymmentä vakkarastilaista osallistui kansalliseen Kukkosuunnistukseen (22.6.) Laitilassa. Keskimatkoilta päästiin lennokkaasti juhannuksen ja jo lämpenevän kesän viettoon.

Vakkarastilaisista 24 osallistui kilpasarjoihin ja 27 seuran jäsentä kiersi kuntosuunnistuksen lenkeillä Totojärven kartalla, Laitilan Torren metsissä.

Kilpailu oli paikallisesta näkövinkkelistä laadukas. Lähirasteilla sai helposti kokemusta kansallisesta tasosta. Puitteet olivat hiukan jännittävämmät, mutta itse suunnistus samaa kuin kuntorasteillakin.

Kesäilta näytti parhaat puolensa suunnistamiselle. Oli aurinkoisen viihtyisää ja varjossa vähän koleaa. Semmoistahan se satavuotiaan Suomen suvessa!

Kukkopillien palkintoja kotiutui lähinnä aikuisten sarjoista. Maija Verha voitti D70-sarjan, Reea Ruusuvuori oli D21 C-sarjassa toinen, Leo Koistinen H70-sarjassa kolmas ja Maaria Ritasalo D65-sarjassa kolmas (vaikka kartoitti viimeistä rastia oikein ajan kanssa).

Nuorten tulokset olivat illan tärkeimpiä. H14-sarjassa Lauri Hirvonen oli neljäs, D14-sarjassa Julia Suopajärvi kuudes ja Peppi Vuorela yhdeksäs, D16-sarjassa Senni Hirvonen oli 11:s ja Matilda Kauha 21:s sekä H10RR-sarjassa Heikki Hirvonen oli 13:s ja Oliver Suopajärvi 14:s.

Kukkosuunnistuksen täydelliset tulokset Jyskeen kisasivuilla netissä, jossa myös Jamon laaja kuvapaketti. Kuntorastien tulokset kuntosuunnistuksen osiossa.