Maija SM-hopealle erikoispitkilläkin Loimaalla

15.10.2017

Maija saavutti tällä kaudella kaksi SM-kultaa ja kaksi hopeaa sekä yhden plakettipalkinnon (neljäs SM-keskimatkoilla).

Maija Verha saavutti SM-hopean erikoispitkien matkojen suunnistuksessa Loimaan Metsämaalla lauantaina (14.10.). Mitali oli neljäs D70-sarjassa tällä kaudella.

D70-sarjan voitti Ylistaron Eila Seppälä runsaan viiden minuutin erolla Maija Verhaan. Rasti-Lukon Raija Nurmi oli vaihteeksi kolmas, jo yhdeksän minuuttia kärkeä perässä.

Kaksi VaRa-jäsentä oli plaketin palkinnoilla nuorten sarjoissa. Enni Jalava (TuS) suunnisti neljänneksi D20-sarjassa ja Elsa Ankelo (MS Parma) kymmenenneksi D15-sarjassa.

Heillä mitalisaumat olivat aivan tarjolla. Yhteislähdön juoksuissa puristus ei riittänyt maaliviivalle asti. Mitalista Enni jäi 21 sekuntia ja Elsa 24 sekuntia.

Vesisateen ryöpytyksessä kalseassa syyskelissä ikäsarjat saivat nauttia väliaikalähdöistä ja monipuolisesta maastosta kilpailussaan.

VaRa:sta Raimo Reunanen (H80) oli kymmenes, Timo Helin (H50) 14. tilalla, Leo Koistinen (H70) 14. tilalla ja Koitto Verha (H70) 38. tilalla.

Daamien tuloksissa Maaria Ritasalo (D65) oli 14. tilalla, Päivi Miettinen (D55) 35. tilalla ja Kirsi Laine (D55) 37. tilalla.

Onnittelut kaikille SM-kisoissa arvokkaan mitalin saavuttaneille ja kiitokset muutenkin kauden kilpasuunnistukseen osallistuneille vakkarastilaisille!